top of page

Bambi en Metje Blaak


Hoe leg je uit hoe je spontaan in de huiskamer van Metje Blaak, haar hond Bambi en haar twee katten Wolf en Harry terecht komt?

De oplettende kijkers onder u, hebben bij de foto van Moedige Brava een poster op de ruit zien hangen van, juistja, Metje. Zij en Ernie zijn vriendinnen, dus toen we bij Ernie waren, heeft ze ons meteen doorgestuurd naar Metje.

Anyway, we worden hartelijk begroet door Metje en Bambi, en ook de katten kijken ons met een zekere interesse aan.

Bambi is ongeveer zes jaar en woont nu drie jaar bij Metje. Ze komt oorspronkelijk uit Moldavië en heeft de naam Bambi gekregen vanwege haar ranke figuur en haar Bambi-achtige ogen.

Via een stichting op het internet stuitte Metje op deze lieve dame, die door de bossen daar had gezworven en zich waarschijnlijk ontfermd had over een jong katje. Wat zou verklaren waarom ze zo goed met Harry en Wolf kan opschieten.

Ze is waarschijnlijk destijds door een auto aangereden en om haar hals zit een lange streep. Kinderen hebben haar gevonden en over de schutting van een hotel gegooid, waar gelukkig een Amerikaanse arts zich over haar ontfermde.

Dan is het des te bewonderenswaardiger dat deze kleine dame zo lief en vol vertrouwen is. Sterker nog, ze overlaadt Ilse met kusjes en likjes en kruipt zelfs onder haar arm door, waardoor het schrijven wederom een uitdaging wordt.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page