top of page

Toeval bestaat niet


Toeval bestaat niet, wordt wel eens gezegd. Daar zijn wij van Hondsdol & Co het volledig mee eens. Hoe anders kun je verklaren dat de eerste hond van Annelies en haar dochter Marie ook Marie heet? Marie is een whippet van ongeveer negen jaar oud. Zij werd uit Spanje geadopteerd toen Annelies vier maanden in verwachting was van Marie.

Marie, de hond welteverstaan, is ten tijde van het interview een kleine maand bij hen, wat een beetje langer is geworden dan een weekendje uitproberen. Want in een huishouden waar al een hond en katten rondlopen, kun je er niet zomaar vanuit gaan dat alles pais en vree zal zijn.

Ook voor Rocky, een greyhound van bijna vier jaar, is dit zijn tweede huis. Hij was voorbestemd voor de racebaan, maar kan door een blessure niet meer rennen op niveau. Terwijl Rocky zich thuis prima vermaakt, liggend in een stoel met de katten, sloopt Marie de boel als ze alleen gelaten wordt.

Vlak voor het interview ontstond er tumult op het terrein van de racebaan: een vuilnisbak viel om, Rocky wurmde zich uit zijn halsband en zette het op een lopen! Gelukkig werd hij op een vaardige manier tegengehouden door de eigenaar van de racebaan en kon snel weer herenigd worden met de rest van de roedel.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page