top of page
HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

About Anja, Ilse & Neo

Ilse Lindeijer

Schrijver en oprichter

Sinds ik zelf een hondje heb, kom ik regelmatig honden en hun baasjes tegen, allemaal met hun eigen bijzondere verhaal. Ik wilde een Facebook page a la Humans of New York, en dan gericht op honden en hun baasjes. Op een terras legde ik mijn idee voor aan Anja en zie hier het resultaat!

PS 1. Noem het beroepsdeformatie, maar sinds onze start kan ik niet meer zomaar op straat lopen en "moet" ik soms mensen aanspreken en vragen mee te doen.

PS 2. Een daklozenkrant verkoper die ik geïnterviewd heb, heeft me inspiratie gegeven voor een roman. Houd mijn website in de gaten: www.hetboekvanilse.nl.

HONDSDOL_ILSE_ZW.png

Anja Daleman

HONDSDOL_ANJA_ZW_NEUSCORRECTIE.png

Fotograaf en oprichter

Toen Ilse mij vroeg of ik met haar wilde samen werken voor Hondsdol & Co twijfelde ik geen moment! Op een andere manier met je vak bezig zijn, mensen ontmoeten en honden portretteren. Sinds 2016 zijn we los! Het geeft zoveel energie en plezier en het bracht ons veel. Samen op reis naar Kaapverdië om als reisverslaggevers op pad te gaan voor ZTalks en de fotografiereizen/workshops die ik heb mogen organiseren, allemaal dankzij Hondsdol. In Londen hadden we een bijzondere ontmoeting met 'dakloze'Tom en zijn hond MadMax. Dit interview ( en nog veel meer) zal ik nooit vergeten. Ik bracht Tom maanden later een stapel geplastificeerde foto's van hem en zijn hond zodat hij deze in zijn blauwe tasje bij zich kon dragen. Zo blij dat hij daarmee was, zo bijzonder wat je kunt betekenen voor iemand.

Naast Hondsdol gepassioneerd fotograaf gespecialiseerd in portret & reportage. Check it out: www.ashots.photography Sinds 2006!

Neo

Inspiratiebron

Hallo, ik ben Neo!

Mijn naam is officieel voluit: Neo Sméagol Anderson. Niet omdat ik een rashond ben of zo, nee joh, ik ben een Boomer, chique voor een asbakkie. Mijn baasjes zijn fan van de Matrix trilogie en ik ben kennelijk hun ware.

PS 1. Ja, Sméagol komt uit Lord of the Rings. Omdat het zo lekker bekt kennelijk. Maar ik luister daar mooi niet naar. Net zo min als naar: apekop, beertje of Neolein. Sterker nog, als ik iets in mijn kop heb of juist iets niet wil, dan luister ik nergens naar. Vooruit, wel naar snoepje, lekkertje of een 'goed-zootje'. 

PS 2. Ik heb een heus eigen Instragram account:  Neo the One.

HONDSDOL_NEO_ZW.png

Behind the scenes

REVIEWS

Wat brengt Hondsdol & Co de honden en hun baasjes toch heerlijk in beeld, zo echt en menselijk!

Aline van 't Hazeveld-Gerssen

Na een super gezellige ochtend in het vondelpark, zo een leuk verhaal over Luna en mij. Jullie hebben er een trouwe volgster bij.

~Branca Feibus

Great photos and storytelling! Thank you!

~Laurie Villarreal

Het was een geweldig moment op het Hondenstrandfeest...... twee leuke meiden die naast het interview ook helemaal opgaan in het uiteindelijk krijgen van een foto waar honden en vrouwtje opstaan.

~Jet van Kaam

Het was een hele leuke ongedwongen sfeer. Leuke meiden zijn jullie! Gipsy was ook blij met de snoepjes! Daar ging ze wel voor op de foto hihi. Mooie foro geworden! Interview was ook leuk.

~Izabella Plugge

Super leuk!

~Wendy de Boer van Emmerik

Een aanrader voor iedere doggy lover!

~Sandra Boeziek

bottom of page