top of page

Stoere malle macho


Als Rambo (een langharige Chihuhua van zeven jaar) voor het eerst een andere hond tegenkomt, laat hij even van zich horen. Daar moet je je trouwens niet teveel van voorstellen, hij laat een schor soort van blafje horen.

Hij blaft voor de rest trouwens nauwelijks, en dat is best bijzonder te noemen, want Chihuahua’s hebben over het algemeen de naam echte keffertjes te zijn.

‘Rust, liefde en geduld,’ antwoord Tiny op onze vraag waarom hij de uitzondering op de regel is. Mijn mond valt open van verbazing als ze verder vertelt. Ze heeft hem gekocht via Markplaats toen hij pas negen maanden oud was. De vorige eigenaren hadden hem gekocht als speeltje voor hun anderhalf jaar oude kindje. Een speeltje! Hij bleek te zijn verwaarloosd, geschopt en geslagen. Als eten kreeg hij alleen worst en kaas. De mensen hadden niet eens de moeite genomen om hem een naam te geven. Ons hart breekt als we dit soort verhalen horen…

Kijk nu eens naar hem; het stoere mannetje loopt lekker rond, luistert goed, is lief en blij.

Waar Tiny gaat, is Rambo ook te vinden. Ze neemt hem overal mee naar toe. En is hij het zat, dan kruipt hij lekker bij Tiny op de scootmobiel. Wij houden van verhalen met een happy end. :-)

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page