top of page

My shadow & me


Op Facebook staat als Petra’s achternaam Ollie. Het duurde even voordat we doorhadden dat dit de naam van haar trouwe viervoeter is!

Het zegt eigenlijk wel genoeg. Waar Petra gaat, is Ollie meestal ook te vinden. Weekendjes weg, naar een restaurant. Zelfs op een date gaat Ollie mee, en dan hebben we het niet per se over een Doggydate. :-)

Ollie komt uit Kreta. Hij was gevonden langs de kant van de weg in een doos, samen met twee broertjes en hun helaas al overleden moeder. Hij is nu bijna twee jaar. Petra wilde graag een middelmaat hondje en kwam op de website van Mirtos terecht. Het leek haar zo leuk om haar hond in een krat voor op de fiets te hebben. Nou, dat is bijna gelukt! Het kratje is een heuse bakfiets geworden. Ollie vindt het geweldig. Samen zijn ze echt een bezienswaardigheid. En er wordt wat afgefietst.

Zo enthousiast en soms wat onbesuisd als hij is, zo zachtaardig is hij ook. Al zijn speelgoed ‘leeft’ nog, hij slaapt zelfs nog met zijn eerste beer. Uiteraard op bed, bij Petra, zoals het een echte schaduw betaamt.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page