top of page

Miss Angelique van Sint Rosahof


Het lijkt alsof Taina en Miss Angelique van Sint Rosahof (roepnaam Angelique) altijd al samen zijn geweest. Niets is echter minder waar: dit prachtige koppel kent elkaar pas sinds maart 2016 terwijl deze volbloed Yorkshire terrrier dame al negen jaar is.

Het is voor Taina haar vijfde terrier. Ze wilde een volwassen hondje een tweede kans geven en klopte via het internet aan bij een fokker die Yorkshire terriers herplaatst.

Al snel viel haar oog op Miss Angelique: ze was kaal, had bijna geen tanden meer en had al een tijd geen inentingen gehad.

Taina had een weekje vakantie gepland staan. Ze besloot dat als Angelique na die week nog beschikbaar zou zijn, ze contact op zou nemen.

Tijdens het weekje vakantie kon ze de kleine dame al niet meer uit haar gedachten zetten. Maar toen ze na die week weer op de website keek, stond Angelique er niet meer op. Gelukkig heeft ze toen de fokker een e-mail gestuurd en wat bleek, Angelique was nog niet herplaatst. De fokker had haar bewust van de website afgehaald omdat ze al wat ouder was. Bovendien kreeg hij vreemde e-mails die hem geen goed gevoel gaven over wat er met haar zou gebeuren. De kleine dappere dame en Taina moesten wel even aan elkaar wennen. Angelique was niet zindelijk meer en vond de stad eng. Met veel geduld heeft Taina haar vertrouwen gewonnen. Als je Miss Angelique nu ziet, dan zie je een gezond blij hondje dat haar tweede kans met alle vier de pootjes gretig heeft aangenomen.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page