top of page

Vrolijke Freija


Freija, vernoemd naar de Noorse Godin van de liefde, is ongeveer vijf jaar oud. Freija staat voor stoer, sexy en onafhankelijk, althans, volgens het boek Mythologie voor Dummies. Ze is als zwerfhond gevonden in Spanje en woont inmiddels alweer vijf maanden bij Mia en haar man. Het gemak waarmee ze zich aan haar nieuwe omgeving heeft aangepast en hoe snel ze zich aan haar nieuwe baasjes heeft gehecht is echt opmerkelijk te noemen.

Mia heeft altijd honden gehad, al sinds haar vierde. De afgelopen jaren hebben ze echter geen honden meer gehad en Mia had eind 2015 voor zichzelf al afgesloten dat er ooit nog een hond zou komen.

Haar man verraste haar voor haar zestigste verjaardag met deze lieve dame. Freija is via de Stichting Spain meets Holland hier terecht gekomen. De Stichting is een geheel door vrijwilligers gerunde organisatie, die helpt bij de verzorging en opvang van zwerfhonden en zwerfkatten in Zuid-Spanje. Bij de adoptie van een hond betaal je mee aan de sterilisatie/castratie van honden ter plekke en van honden die geadopteerd gaan worden. Toen Freija voor de eerste keer in haar nieuwe huis kwam, werd alles uitvoerig besnuffeld. Thuis is ze rustig, buiten rent ze enthousiast rond en is voornamelijk op zoek naar katten. Om mee te spelen nemen we aan.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page