top of page

Doggie in the window


We bellen aan bij Singel 416, een statig pand waar Wolter en Peter hun prachtige B&B, Kamer 01, in Amsterdam runnen.

We worden hartelijk welkom geheten, terwijl Sammie, hun vijf maanden jonge Beagle pup, ons van een afstandje wat schuw bekijkt.

Samantha, oftewel The Lady Samantha, is pas kort bij hen en heeft in haar jonge leventje helaas al heel wat meegemaakt.

We maken vandaag een heuse primeur mee: ze geeft aan bij Peter op schoot te willen zitten. Eenmaal daar, nestelt ze zich in zijn armen. Wat een lief gezicht!

Hun vorige Beagle (Tommie) is vorig jaar zomer overleden. Ze hebben een tijdje getwijfeld of ze aan een nieuwe hond zouden beginnen, maar toen ze eenmaal Sammie via het internet hadden gezien, was er geen twijfel over mogelijk.

Sterker nog, ze zijn het aan hun gasten bijna ‘verplicht’ om een hond te hebben, zo dol waren veel mensen op Tommie. Dat gaat met Sammie vast en zeker ook lukken, als ze je eenmaal een beetje kent komt ze om de haverklap een knuffel halen.

Op de gevel van hun huis staat in het Latijn; ‘How much is that doggie in the window?’ Dat gaat vast en zeker op Sammie slaan. De kleine dappere dame heeft het grote raam in de ontbijtruimte al ontdekt, daar waar je zo mooi de straat en de gracht kan bekijken. De wereld ligt letterlijk aan haar voeten.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page