top of page

De sloper met twee verschillende kleuren ogen


De naam Bowie roept de associatie bij ons op van geniale alternatieve pop kameleon. En nou komt het grappige, deze Bowie (ongeveer anderhalf jaar oud) uit een honden dodencel in Spanje, is ook uitgerust met twee verschillende kleuren ogen. Hij is volgens zijn paspoort een mix Franse buldog, Australian sheppard en Podengo. Wij zien vooral een hele lieve en energieke hond.

De vorige hond van Marcel, zijn vrouw Anoeska en de kinderen was ook een tweedehands hond, een mopshond. Ze wilden na diens overlijden voorlopig geen honden meer, maar gingen toch weer eens op het internet kijken. Het was liefde op het eerste gezicht, vooral de ogen van Bowie gaven de doorslag. Hij is nu ongeveer een jaar bij hen en luistert best goed. Maar rondom andere honden is hij een ongeleid projectiel, zo blij en enthousiast wordt hij van zijn soortgenoten. Tja, niet gek als je bedenkt dat hij in Spanje alleen maar met honden opgescheept zat.

Alles wat zacht en van vaste stof is wordt rücksichtslos door Bowie gesloopt, hij heeft al zeker tien manden gesloopt en geen enkel kussen is veilig op de bank. Zijn nieuwste mand, eentje van leer dit keer, lijkt vooralsnog de anti-slooptest te doorstaan.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page