top of page

Yentl, de zachtaardigeWat krijg je als je een Rottweiler met een Amerikaanse stafford kruist? Juist ja, een “Rottstaff”. Deze benaming doet lieve Yentl van twee jaar eigenlijk geen eer aan.

Trotse eigenaresse Marina is superblij met haar lieve maatje. Ze is ook nog eens makkelijk en een echte allemansvriend. Serieus, ze loopt zo met een ander mee, dat hebben ze namelijk al eens uitgetest.

Met zeven weken haalde Marina haar in huis. Ze wilde graag een hond met wat pit, een actieve hond. Nou, dat is gelukt, Yentl sleept met gemak een dikke tak rond.

Helaas zijn er nogal wat vooroordelen over dit soort honden, Yentl behoort namelijk tot de gevaarlijke hondenrassen. Marina krijgt soms nare reacties, andere hondenbezitters ontwijken hen, wat heel vervelend is. Terwijl Yentl zo graag speelt.

Kun je je voorstellen dat deze stoere dame onderdanig is naar andere honden? Tijdens het interview bepaalt Ilse's hondje Neo de regels. En Yentl is zelfs eens aangevallen door een 3-pack van kleine honden. In plaats van in de aanval te gaan, zoals je zou denken, rende deze dame naar huis.

Marina zou graag willen dat mensen de tijd nemen om Yentl te leren kennen, een grotere knuffelkont is bijna niet denkbaar.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page