top of page

Youdog


Acht honden rennen enthousiast het grasveld van de Polderheuvel in Amsterdam West op. Heidi roept ze en op twee na komen ze direct netjes naar haar toe. Maar Moos, de oudste van het stel met zijn vijftien jaar (mix Lhasa apso), rent niet zo snel meer en Elody (mix Maltezer en Shih tzu) is druk bezig met het eten van vogelpoep. Uiteindelijk voegen ook zij zich netjes bij de groep en ze worden allen beloond met een snoepje voor hun goede gedrag.

Heidi’s eigen hond Sjuul, een Lhasa apso van bijna vijf jaar, is er vanochtend niet bij. Op deze manier heeft Heidi alle aandacht voor de honden die ze met haar uitlaatservice heeft meegenomen. Sjuul gaat wel regelmatig mee met andere groepen en vermaakt zich dan prima.

Heidi was tijdens haar vaste baan al bezig met het volgen van cursussen voor haar honden trainingsbedrijf Youdog. Toen ze in een nieuwsbrief van de Martin Gaus Hondenschool las dat er een uitlaatservice ter overname werd aangeboden, hoefde ze niet lang na te denken. Sinds augustus 2014 is ze de trotse eigenaar van Green Dog Walk en geniet nog elke dag van haar carrièreswitch.

Vandaag behoort ook corgi Murphy tot de roedel (zie apart interview). Daarnaast rennen vrolijk rond: Lissie, een cocker spaniël, Max de collie, Stitch de golden retriever, Memphis een mix en Floor, een Mechelse herder.

Ze dollen heerlijk met elkaar en de meesten springen het water in voor een welkome afkoeling. Probeer deze enthousiastelingen maar eens samen op een foto te krijgen.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page