top of page

Viva Las Vegas


Iedereen die in Las Vegas is geweest weet wat voor gekkenhuis het er kan zijn en buiten overdag verzengend heet. Ilse was dan ook heel erg verbaasd toen ze in Fremont street een bedelaar zag zitten met twee honden naast zich. Fremont is overkapt en buiten op The Strip had ze nog maar een hond gezien. Dat was ’s avonds laat geweest. Het hondje was in het gezelschap van een als Marilyn Monroe verkleedde dame (of was het een man? In Las Vegas kan alles).

Enfin, ze spreekt Ken aan, een bedelaar in een rolstoel met maar een been. Het is druk, er is veel geluid van muziek en hard pratende mensen, dus Ilse moet dicht bij hem komen. Hij is zijn been kwijtgeraakt door een treinongeluk.

Naast hem zitten Amerikaanse buldog Cloï van zeven jaar en Bucky, een pitbull van vijf jaar. Cloï heeft hij als pup genomen en een paar jaar geleden kreeg hij Bucky van een vriend, het was een zwerfhond. Beide honden hebben hun uiterlijk niet mee, maar zijn bijzonder vriendelijk en luisteren goed. Ze zijn gewend aan de herrie en de drommen mensen die langs hen schuifelen.

Ken kan net rondkomen van het geld dat hij krijgt van voorbijgangers en soms krijgt hij eten voor de honden. Een tijdje terug had hij een zak voer van dertig kilo gekregen en dat werd wel een uitdaging om mee naar huis te nemen. Ken is dol op zijn maatjes en dat straalt van hem af.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page