top of page

Toerist in Amsterdam


Wat doe je als je een lange man, met hoed en Australische lange jas, ziet lopen in de Herenstraat, met een grote bruine hond naast zich? Juist, die spreek je aan en dat is precies wat wij doen. We vragen hem of hij mee wil werken, maar hij lijkt ons niet te verstaan. Achter hem komt een kleinere vrouw tevoorschijn die ons in het Engels antwoordt. Ja hoor, zij wil wel een mooie foto van hun drietjes met op de achtergrond een gracht. En de zon breekt ook nog door, een extra cadeautje.

Bert, Iris en hun zeven jaar jonge Rhodesian ridgeback Zuri zijn een weekend in Amsterdam om thuis (Keulen, Duitsland) het carnaval ‘te ontsnappen’. Ze staan met hun caravan op de stadscamping.

Toen de kinderen klein waren hadden ze Berner sennen honden. De kinderen zijn inmiddels het huis uit en ze wilden een sportievere hond.

Zuri gaat overal mee naar toe. Ze gaat dagelijks mee naar de stationary en gift shop Talblickpapier van Iris, naar restaurants, op stedentrips en gisteren zelfs in een rondvaartboot op de grachten. De kapitein moest wel even slikken toen hij zag hoe groot Zuri was. :-)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page