top of page

Tiger & Black


Op de pier van Santa Maria ontmoeten we Else en haar Kaapverdiaanse vriend Stephen. Hij is geboren en getogen op Sal, Kaapverdië. Stephen is waarschijnlijk een van de weinigen hier op het eiland die zijn honden uitlaat. Veel honden lopen de hele dag vrij rond. Tiger, drie jaar oud, kwam ongeveer anderhalf jaar geleden bij Stephen terecht. Zijn vorige eigenaar kon hem niet goed aan en hoopte dat Stephen een betere baas zou zijn.

Een jaar geleden vond Tiger pup Black op het strand. Black liep met hen mee naar huis, dus toen waren er twee.

Else kwam drie jaar geleden voor het eerst naar Sal, ze was met een vriendin op vakantie. Inmiddels woont ze samen met Stephen, zijn tienjarige zoon Maurice, de twee honden en hun drie maanden oude dochtertje Elisia.

Tiger heeft nog zo zijn apenstreken, maar staat goed onder gezag van Stephen. Black is de kunstjeshond van de twee, maar zeker één ding hebben ze gemeenschappelijk: hun liefde voor het strand. Als ze op het strand zijn worden ze helemaal dol van blijdschap, lekker rennen, graven en door de golven plonzen. Voor Anja tegelijkertijd een uitdaging als veel plezier in het fotograferen van dit mooie stel.

(We zijn namens ZTalks magazine en TUI op het eiland Sal, Kaapverdië om een week als reisverslaggevers op pad te gaan. Superleuk natuurlijk en een mooie kans om te kijken of we ook hier mensen met honden kunnen benaderen voor Hondsdol & Co.)

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page