top of page

Stuiterbal Bobbi


Labradoodle Bobbi heeft vandaag vrouwtje Anja voor zich alleen. Daar is hij enorm blij mee: even niet die drukke soortgenoot van veertien maanden jong om zich heen. Bewust worden de honden soms één op één uitgelaten, zodat ze lekker even de aandacht alleen krijgen.

Anja en haar man haalden Bobbi vijf jaar geleden als pup in huis. Hun kinderen waren inmiddels het huis al uit en de wens voor een hond was er al een tijdje. Maar omdat haar man allergisch is voor honden, was er nooit eerder een hond in huis gekomen. Met Bobbi is huis was het zo gezellig dat er vorig jaar nog een Labradoodle bij gekomen is.

Bobbi heeft een goede daad verricht door in de bosjes in de buurt van hun huis apparatuur te vinden. Er was onlangs ingebroken in hun straat! De politie was er heel blij mee en kwam de volgende dag langs met koekjes en bloemen. En ze wilden met held Bobbi op de foto.

Baasje Anja blijkt ook fotograaf te zijn en binnen no time praten de Anja’s enthousiast in vakjargon met elkaar. Ilse doet verwoede pogingen om de tennisbal van Neo terug te krijgen, maar Bobbi is niet te stuiten en rent enthousiast weg met Neo's bal. Het blijkt een uitdaging om die terug te krijgen.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page