top of page

Ruby Blafstra


Dankzij een schoonheidsfoutje zijn Ard, Sylvia en zoon Skip de trotse eigenaren van kleine Ruby. Haar vader is NL kampioen 'mooi staan' geweest, maar met een kleine knik in de staart, kom je niet ver in die wereld. Niet dat mevrouw 'Woefstra' zelf ergens last van heeft, haar energieke lijfje en stembanden laat ze luidkeels horen als er iemand binnenkomt, of zelfs maar van tafel op staat. Zo klein als ze is, zo waaks is deze dame van ruim zes jaar.

Sylvia wilde eigenlijk een Chihuahua, maar Ard zei: ‘Zie je mij met mijn bijna twee meter met zo’n klein mormel lopen?’ Toen ze eenmaal bij de fokker gingen kijken en Ruby 'in de aanbieding was', waren ze verkocht.

Ard werkt vanuit de loods die aan hun huis vast zit in zijn eigen bedrijf. Ruby ligt terwijl de baas aan het werk is, braaf in de huiskamer op haar eigen bank (ja, u leest het goed). Ze kruipt dan gezellig onder een dekentje.

Vrouwtje Sylvia is voor haar eigen bedrijf De Succeswinkel wat vaker van huis en wordt enorm enthousiast begroet bij thuiskomst.

Het fotomoment was een kleine uitdaging, deze kleine spring-in-het-veld laat zich niet zo makkelijk op de gevoelige plaat vastleggen. 😊

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page