top of page

Liefde op het tweede gezicht

Bijgewerkt op: 8 jul. 2020


Stel, je bent herstellende van een heftig auto-ongeluk en een vriendin geeft je een pup uit haar nest, onder het mom van ‘want dan moet je er uit.' En dan ook nog eentje die o-pootjes heeft, een navelbreukje en eigenlijk het 'sukkeltje' van het nest is. Branca vroeg zich serieus af wat ze daar nou in hemelsnaam mee aan moest. Thuis al een aantal katten en ze werkte voornamelijk in de horeca (lees: nachtmens).

Nu kan Branca zich een leven zonder haar grote liefde Luna (negen jaar) absoluut niet meer voorstellen. Of, zoals haar moeder het zegt: ‘Geen vent die zo blij is als je thuis komt, als een hond.’ Sterker nog, ze runt al een tijdje een 'mini' honden uitlaatservice.

Luna bleek zich te ontpoppen als een ware Houdini: ontsnappen uit de tuin werd topsport. De verplichte wasbeurt na een (geslaagde) poging ondergaat ze gelaten, ze weet wat erna komt: een fijne föhn sessie! Zou het haar daarom te doen zijn?

Hoe dol Branca en Luna ook op elkaar zijn, Luna slaapt uit eigen beweging apart. Misschien dat ze een rustmomentje zoekt van alle liefde waarmee haar baasje haar overlaadt? :-)


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page