top of page

Neo, the one


Op het internet sites bekijken waar boomer puppy's te koop worden aangeboden en dan ’s middags al bij een nestje gaan kijken van negen dagen oude puppy's, probeer dan maar eens sterk in je schoenen te blijven staan en er niet eentje uit te kiezen. Dat lukte mij dus ook niet en toen ik thuis kwam, terwijl mijn (toenmalige) partner een weekendje weg was, drong het écht tot me door: ik had een pup uitgekozen en over zes weken zouden we een hondje in huis hebben! Al een aantal jaren hadden we het erover om een hondje te nemen, maar praktische bezwaren leken het zetten van die stap in de weg te zitten. Zelfs namen hadden we al uitgekozen; Neo voor een mannetje en Lot voor een vrouwtje. Neo is vernoemd naar Neo Anderson, de hoofdpersoon uit de trilogie The Matrix.

Uit het nestje koos ik voor een mannetje, dat betekende tenminste geen concurrentie in huis, zoals ik met een logeetje al eens had ervaren. :-)

Neo is klein, maar er zit een kop op. Als hij echt iets niet wil, dan kun je smeken wat je wilt, hem snoepjes voorhouden tot je een ons weegt, maar nee is dan echt nee. Hij gaat bijna overal mee naar toe: restaurants, in de caravan, op de fiets en zelfs op de SUP-plank. Sterker nog, als hij niet mee mag, is hij echt gepikeerd.


NB: De vele wandelen met Neo en de ontmoetingen met andere honden en hun baasjes, hebben geleid tot de geweldige samenwerking met Anja in Hondsdol & Co!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page