top of page

Move like Jagger


We zitten midden een leuk interview/fotoshoot als ons oog wordt getrokken naar een allerschattigst klein Frans bulldogje.

Jagger, pas dertien weken oud, loopt dapper door het Vondelpark, nauwgezet in de gaten gehouden door haar baasjes Junior van Keulen en Spikey Lee.

Jagger (naar Mick Jagger), is bij hen komen wonen toen ze negen weken oud was.

Junior en Spikey waren helemaal niet van plan om zo snel al een nieuwe hond te nemen. Hun vorige hond, ook een Franse bulldog, is kort geleden overleden en was pas twee jaar oud. Ze wilden niet meteen een nieuwe hond nemen, daarvoor was het verdriet te groot.

Na een week van stilte in huis keken ze elkaar aan en besloten om toch eens te gaan kijken bij een nestje. Maar ja, kijken bij een nest puppy's en dan die schattige snoetjes proberen te weerstaan, dat lukte dus niet (Ilse weet er alles van)!

Er waren nog twee puppy's vrij in het nest, Jagger en een broertje. Ze kozen voor Jagger omdat zij bestempeld was als de lelijkste van het nest. Maar als wij zo naar haar kijken, zien we niets lelijks en dat beamen de mannen volmondig. Ze heeft iets meer snuit en dat maakt haar uniek. Jagger mocht meteen meegenomen worden en wordt sindsdien als een ware diva door Junior en Spikey op handen gedragen. Ze is al een echte beroemdheid aan het worden, op Instagram heeft ze een ruime schare fans!

Haar baasjes weten wat het is om in de schijnwerpers te staan, ze zijn professioneel (ballet)dansers en choreograaf. Geen wonder dus dat ze zo gemakkelijk poseren en lenig het klimrek inspringen. :-)


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page