top of page

Moeder MillyMilly is twee en een halve week geleden bevallen van twee pups. Het is de eerste keer dat ze echt even naar buiten is naast fulltime moederen. Haar moeder was een Argentijnse dog en de vader was een mix rottweiler/pitbull.

Milly heeft al eerder een nestje gehad, zo vertelt baasje Charlotte, maar dit keer was het een ongelukje.

Charlotte was met haar dochtertje Laila van vier, haar vriend en Milly op het Shankra festival in Zwitserland. Nou, om het goed te zeggen, ze zaten buiten het festivalterrein want honden werden niet toegelaten. Er waren meerdere mensen die rondom het terrein hun kampement hadden opgezet en het was er erg gezellig. Laila liet Milly uit en dacht er goed aan te doen om haar even los te laten lopen. Net te laat had Charlotte door dat er een reu rondliep die bijzonder geïnteresseerd was in Milly en voordat Charlotte bij de honden aankwam, was de daad al geschied.

Milly snuffelt vrolijk in het Vondelpark en lijkt het wel even fijn te vinden om zonder haar pups te zijn. De kleintjes zullen op hun beurt ongetwijfeld bijzonder enthousiast op haar terugkeer reageren.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page