top of page

Me and my shadow


Waar je baasje Astrid ziet gaan, daar komt Morris achteraan! Had ook gekund als titel. Of wat dacht u van deze: Liefde op het eerste gezicht.

Werkelijk waar, de wederzijdse genegenheid tussen die twee spat van het spreekwoordelijke scherm af.

Het liefst zou Morris (een dwergpoedel van elf jaar jong) volledig in zijn baasje willen kruipen, zo verzot is hij op haar. Ze zijn nu drie jaar een happy paar, maar kennen elkaar al alle elf jaar! (Ja, het moet jaren zijn, we weten het, maar dit rijmt lekkerder.)

Hè, hoe zit dat dan, horen wij u denken. Welnu, Morris’ eerste baasje is een nichtje van Astrid. Hij is een super lieve hond die dol is op mensen. Maar hij is daarentegen niet dol op alleen zijn en al helemaal niet dol op andere honden, waardoor er op een gegeven moment een ander liefdevol huis voor hem gezocht moest worden. U raadt het al: Astrid stond direct te trappelen voor de deur (en in onze verbeelding Morris aan de andere kant).

Morris is het trouwste maatje dat Astrid zich maar wensen kan. Meerijden in een fietstas? Onder een dekentje zitten? Meerijden voorin de foodtruck (het is een aparte cabine, dus hygiënisch helemaal onder controle)? You name it, Morris draait er zijn pootje niet voor om.

En als Astrid aan het werk is in haar Foodtruck of bij Koken-Eten-Daten, dan is Morris bij zijn tweede favoriete persoon op de hele wereld: Astrids vader.

Zegt u nou zelf; wie valt er niet voor dit snoetje?

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page