top of page

Rosa & Truusje

Bijgewerkt op: 5 jun. 2020Wie is nou wie denkt u? Eerlijk is eerlijk, de namen staan hen allebei! Maar u zult al snel leren dat we eerst de naam van de hond gebruiken, we heten niet voor niets Hondsdol & Co. :-)

Truusje heeft met twee vorige teckels ook al eens meegewerkt aan fotoprojecten, zoals “Groeten uit Amsterdam” door fotografe Sandra Hoogeboom.*

Rosa is inmiddels Truusje’s vierde teckel en is een echte genieter. Ze is pas veertien maanden oud en helaas noodgedwongen al gesteriliseerd. Met zeven maanden was ze namelijk al loops en dat hield wel negen weken aan, tel daar een vijf weken durende schijnzwangerschap bij op en Truusje kon niet anders dan haar 'zonnekopje' laten opereren.

Haar vorige teckels waren vals, blaffers en echte billen- en kuitenbijters. Rosa vormt de uitzondering op de regel: ze wil alleen maar knuffelen en spelen. En je krijgt een kusje als je haar een snoepje hebt gegeven, hoe zoet!

Truusje en haar man hebben naast Rosa nog acht kippen en zes katten. In het bijzonder de katten zijn leuk speelgoed voor Rosa, die kun je zo lekker pesten.

Rosa heeft ook een zorgzame kant, zo heeft zij al vier keer ’s nachts geblaft toen een van de katten een epilepsie aanval had. Ze gaat dan boven de kat hangen en heeft zelfs een keer aan hem getrokken, om hem uit de aanval te helpen. Maar gelukkig heeft ze ook een brutale en ondeugende kant, zo is ze tijdens trainingen al twee keer 'de klas uit gestuurd'.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page