top of page

Kletskont


Zo jong als Holly is, zo enorm kan ze al kletsen. Ze ‘wauwelt’ wat af. Zij is onze jongste deelnemer, op het moment van het interview nog maar acht weken jong.

We zijn thuis bij Elisabeth en Muffin. Ach denkt u, die namen ken ik. Nou, dat klopt! In mei 2016 hebben zij als één van de eersten meegedaan aan Hondsdol & Co.

Toen Elisabeth en haar man Olaf de kinderen laatst vertelden dat er een puppy zou komen, vroegen die zich verschrikt af of Muffin dood was. Gelukkig konden ze gerust gesteld worden, Holly is een aanvulling op het gezin. De hoofdreden om voor deze mooie Weimaraner dame te kiezen, is het feit dat Olaf sinds een jaar jaagt bij de Wildbeheereindheid (WBE). Elisabeth gaat ook mee doen, zij gaat de rol van voorjager op zich nemen.

Muffin moet nog wel een beetje wennen aan de kleine. Het is ook niet niks om je huis en aandacht ineens te moeten delen. De kat Oscar vindt het allemaal prima, die laat zich niet wegjagen, ook al probeert Holly hem te pakken te krijgen.

Holly is nog niet zindelijk, daar moet het gezin wel aan wennen. Muffin was namelijk al volwassen toen hij bij hen kwam. Zo is Olaf tijdens het interview net te laat als Holly een klein plasje in zijn handen doet. Ach, Holly even naar buiten brengen, schone blouse aan en handen wassen. Met liefde voeden zij deze lieve pup op.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page