top of page

Happy Happy


Happy is een vrolijke, vermoedelijk, Lhasa apso van acht jaar, die nu ruim twee jaar bij de familie Meerwijk woont. Hij is een goede vriend voor de kinderen Yovanni en Jaimelynn die graag met hem spelen.

Via Marktplaats kwamen ze een foto van Happy tegen en maakten meteen een afspraak met de vorige eigenaren, helemaal in Gelderland. Helaas konden zijn toenmalige baasjes niet meer voor hem zorgen.

Na de kennismaking, die wederzijds goed uitpakte, konden ze Happy meteen meenemen, inclusief al zijn spullen. Thuisgekomen ging de kennismaking met hun andere hond, Britney (vuilnisbakkie Boerenfox) prima en al snel was Happy niet meer uit hun leven weg te denken. Helaas is Britney overleden, maar gelukkig lijkt Happy daar niet te veel onder te lijden. Naast Happy zijn er nog meer dieren in huis; twee Zeebravinken, Rémy en Zoë, en twee muizen, Mickey en Fleurtje en regelmatig is het hondje van Priscilla's moeder - Lizzy - er ook, een gezellige beestenboel dus.

Als ochtendritueel springt Happy bij Yovanni op bed en duwt dan zijn snuit in diens gezicht om hem wakker te maken. Dat is toch veel leuker dan gewekt te worden door een wekker? :-)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page