top of page

Familiehond


Wat doe je als je 93-jarige moeder graag nog een hondje wil? Dan ga je dat regelen natuurlijk!

Toen de vorige hond van Valentien’s moeder zeven jaar geleden overleed was de oude dame ontroostbaar. Alleen een nieuw hondje zou dat leed kunnen verzachten. Maar, laten we eerlijk zijn. Als je op de respectabele leeftijd van 93 bent gekomen en je neemt nog een puppy, dan is de kans aanwezig dat zo’n viervoeter het baasje zou kunnen overleven. Er werden van te voren goede afspraken gemaakt dat dwerg Schnautzer Nina in elk geval binnen de familie zou blijven. En binnen vijf maanden had de oude dame een enthousiaste puppy in huis rond rennen.

Moeders woont sinds anderhalf jaar in een verzorgingstehuis en mocht onlangs 100 kaarsjes uitblazen. Nina woont sinds die tijd bij dochter Valentien. Ze bezoekt regelmatig haar (letterlijk) oude baasje, dat is iedere keer voor beiden weer een feest.

Nina lijkt wat groot voor een dwerg Schnauzer, komt dat wellicht door haar Russische bloed? Ze is een lieve enthousiaste viervoeter die bijzonder graag geknuffeld wil worden. Thuis bij Valentien loopt sinds een jaar ook een kat rond, Lennon genaamd. Volgens haar vormen die twee het duo 'List & Bedrog'.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page