top of page

Ecco, de gigant


Caroline en Derrick, de eigenaren van camping Les deux vallees, middenin het prachtige Dordogne, hebben samen met hun twee dochters Emmy en Cléo een reuzen Schnauzer van zeven jaar. Terwijl ik over de camping loop, heb ik Ecco al wel meerdere malen horen blaffen, maar nog niet gezien.

'Dat klopt,' beamen zij, 'hij is voornamelijk in de tuin, we laten hem buiten de camping uit.'

Ecco is namelijk dol op spelen. Vanwege zijn postuur en enthousiasme kan dat campinggasten en hun honden afschrikken. 'Bovendien denken wij dat de kampeerders het niet echt kunnen waarderen als Ecco er met hun schoenen vandoor gaat.'

Het was niet de bedoeling geweest om van Ecco een buitenhond te maken, ze hebben hem een keertje buiten de deur gezet omdat hij overal op klom. Het buiten zijn is hem zo goed bevallen dat hij niet eens meer naar binnen wil!

Sinds anderhalf jaar heeft hij ‘concurrentie’ van geit Mango. Die kwam als heel jong lammetje bij de familie en ziet Caroline als zijn moeder. Niet dat het Ecco iets uit maakt, die gaat gewoon zijn eigen gang. Snel maak ik de foto, voordat de grote reus mij enthousiast bijna om ver rent. :-)

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page