top of page

De kat op de chocolade binden


Oef, hoe houdt Lotje, een elf jaar oude Jack Russel het vol om in de lekkernij winkel ’t Goede Soet van baasje Mireille niet volledig los te gaan op al dat lekkers? Chocolade, bonbons, gebakjes, oh la la! Het is maar goed dat wij hier niet elke dag zijn, we zouden er tonnetje rond van worden. :-)

Mireille is de winkel, op de hoek Keizersgracht/Herengracht, vijftien jaar geleden begonnen en toen ze haar zaakjes goed op orde had, was eindelijk het moment daar dat ze een hondje kon nemen.

Lotje heeft ze sinds die acht weken jong was. Ze zijn onafscheidelijk, Lotje gaat mee naar de winkel (ze komen op de fiets vanaf de Heineken brouwerij), naar restaurants, ze gaat zelfs mee in het vliegtuig.

Ze wilde een hond ‘met een kop er op’. Dat is met Lotje zeker gelukt: die gaat lekker haar eigen gang en heeft haar vaste loopje in de buurt van de winkel. Als een kat kan ze een intens genieten van een momentje in de zon. Speaking of katten, zodra ze die vreemde wezens ziet moet ze er achteraan. Lotje heeft vast ook negen levens. :-)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page