top of page

De Click

Bijgewerkt op: 17 aug. 2020


Na ons leuke gesprek met Wilma en Amigo, besluiten we naar de stand van Hulphondenschool De Click te lopen. We zijn nu toch wel erg benieuw geworden naar het bijzondere werk dat zij verrichten.

We treffen oprichter Sanne aan. Zij is oorspronkelijk met een asiel begonnen, daarna een gewone hondenschool, totdat iemand met MS vroeg of zij haar nieuwe hond zelf kon opleiden. Een idee was geboren.

Inmiddels bestaat de school al bijna twintig jaar. Sanne staat op de foto met Hannes, een vriendelijke goedzak van één jaar die pas een week in Nederland is. Hij is een rescue uit Spanje.

Links op de foto staat Marcha, zij is hier vandaag met hulphond Joep, een Australian sheppard van twee jaar. Spot, een border collie van elf jaar, is de vorige hulphond van Marcha en geniet nu van een welverdiend pensioen. Uiteraard wel bij Marcha, want de band die hond en baasje met elkaar aangaan, is voor het leven.

Met Spot was Marcha destijds op de uitgebreide hulphonden cursus gegaan, met Joep heeft ze alleen een ‘gewone’ cursus gevolgd. Want die slimme Joep heeft veel van Spot overgenomen en leert snel.

We zijn onder de indruk van het goede werk dat deze stichting doet en bieden hen graag een podium op onze social media kanalen.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page