top of page

Een origineel Golden retriever

Bijgewerkt op: 5 jun. 2020We vermoeden dat Tarcin de eerste originele Golden retriever is die we ooit gezien hebben, hij heeft namelijk de mooie goudkleur zoals ze vroeger in Schotland gefokt werden.

Hij is dominant, ondanks dat hij gecastreerd is, maar heel lief en houdt van aandacht. Catharina zorgt voor hem, want hij heeft officieel een andere baas, maar dat fulltime zorgen duurt nu al vier jaar, dus technisch gezien is zij ook zijn baas.

Tarcin komt uit Ankara, Turkije, waar hij met negen maanden bij hen kwam. Hij was gevonden in een garage. Na ongeveer twee jaar zijn ze terug naar Nederland gekomen en is Tarcin uiteraard meegegaan. Zijn naam betekent in het Turks kaneel, wat verwijst naar de kleur van zijn vacht.

Catharina heeft altijd katten gehad en Tarcin is haar eerste hond.

Tarcin is wel een beetje een atypische retriever: hij haat water, maar door de modder rollen? Daar kun je hem bij wijze van spreken ’s nachts voor wakker maken. En mocht je een tuinier zoeken? Zoek dan niet verder, Tarcin graaft graag een kuil voor je! Maar daarbij is het wel opletten geblazen: hij graaft ook enthousiast planten en struiken uit die je net met veel bloed, zweet en tranen had geplant.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page