top of page

Boy oh Boi!


Boi (vier jaar) komt uit een zogenoemd 'slipnest': hij is geboren uit een niet geplande zwangerschap. De eigenaren van de vader- én moederhond bleken een jong stel te zijn, met een baby en ze waren bovendien net verhuisd.

Simone was bewust op zoek naar een vuilnisbakkie en had geluk dat Boi, die in principe al vergeven was, uiteindelijk niet opgehaald werd. Toen ze hem kwam ophalen bleek hij niet ingeënt te zijn en bovendien zat hij onder de vlooien. Met het geld van de verkoop van de pups zouden de eigenaren de vaderhond laten castreren.

Boi’s beste vriend heet Maup (van Blinde Maupie 'eerst zien, dan geloven') en komt uit Griekenland. Simone vond kitten Maup toen zij vier weken oud was, ze was sterk ondervoed en de lokale dierenarts gaf haar niet veel kans. Gelukkig werd Maup goed opgevangen en liet Simone haar bij een kattenoppas in Athene achter. Om haar na acht weken op Schiphol op te halen, want katten mogen pas vanaf drie maanden oud in het vliegtuig. Bij aankomst in huis begon Boi enthousiast tegen Simone aan te springen, die Maup in haar armen had. Simone was bang dat hij Maup iets zou aandoen. Maar het bleek totaal anders: Boi was vanaf de eerste kennismaking dol op de kleine Maup en dat is gelukkig vice versa gebleken.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page