top of page

Boef Bor


Claudia, Peter en hun bijna driejarige hond Bor willen graag poseren voor het Centraal Station in Amsterdam, want ze zijn alle drie Amsterdammer in hart en nieren.

Bor, kort voor Boris, is een lieve hond, die wat angstig is en afgeschermd moet worden voor teveel prikkels. Sinds ze een BAT (behavior adjustment training) met hem hebben gedaan gaat het een stuk beter. Het bleek dat hij continue overstressed was. Nu ze een andere mindset hebben en kijken naar wat hij nodig heeft, in plaats van dat hij zich moet aanpassen aan wat gebruikelijk is, gaat nu gelukkig een stuk beter.

Claudia en Peter wilden al een tijd graag een hond. Kennissen van hen hadden een rescue hond uit Portugal genomen die bij aankomst in Nederland zwanger bleek te zijn. Toen de puppies geboren werden was het voor hen duidelijk: uit dit nest zou hun hondje komen. Bor was de grootste uit het nest en vanaf dag één zijn ze bij zijn leven betrokken.

Bor doet het goed bij het drukke CS. Hij doet zelfs mee in een groepsactiviteit waarbij we met een stel (Zweden?) tegelijk de lucht in moeten springen. :)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page