top of page

Blije Spikey


Spikey rent enthousiast rond op het uitlaatveld bij de Sloterplas. Hij is drie jaar oud en een kruising Jack Russel en vermoedelijk een Duits jachthondje.

Sinds november 2015 woont hij bij Willemijn, haar man en hun twee kinderen (acht en elf jaar).

Via Marktplaats kwamen ze bij deze blijerd uit. Zijn vorige baasjes waren ook heel blij met hem, maar werkten veel en konden daarom Spikey niet de aandacht geven die hij verdient en nodig heeft. Met pijn in hun hart hebben ze hem moeten afstaan, maar hij is gelukkig goed terecht gekomen.

De kinderen hebben twee jaar moeten ‘zeuren’ voordat haar man toegaf in het nemen van een hond. Het feit dat haar man vanuit huis werkt, maakte de beslissing nog makkelijker.

Willemijn en haar man hebben met de kinderen een officieel contract opgesteld, compleet met ondertekening door alle betrokken partijen. Zo hebben de kinderen o.a. getekend voor het hebben van uitlaatdienst en het opruimen van de poep. Spikey is echt een onderdeel van het gezin en de verantwoordelijkheid is gelijk verdeeld en geaccepteerd. Top geregeld mensen!3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page