top of page

Bino & Benji


Dankzij haar hondjes, Maltezers Bino en Benji (met kortere oortjes), heeft Louisa afgelopen maart met grote trots haar eigen trimsalon, Hondentrimsalon Amsterdam, geopend.

Hoe is dat zo gekomen? Drie jaar geleden ging ze bij een nest puppy's kijken van toen vier weken oud. Bino kwam meteen op haar afgelopen, niet veel later gevolgd door Benji. Het bleek te moeilijk om te kiezen, dus sloot ze beide honden in haar hart. Ook nu nog zijn de broertjes onafscheidelijk. Bino en Benji vergezellen haar iedere dag in de trimsalon en hebben zelfs model gestaan voor het bedrijfslogo.

De eerste ervaring bij het laten trimmen van de honden was helaas niet positief en het idee was geboren: het hebben van een eigen trimsalon waar mensen met een goed gevoel hun hond heen brengen. Een hond is immers voor velen hun ‘kind’ en willen tevreden zijn over de behandeling. Ze besloot om naast haar baan een opleiding tot trimmer te gaan volgen en heeft daarna bij verschillende trimsalons gewerkt. 'Het is grappig,' zegt ze, 'ik wist toen ik klein was al dat ik "kapstok" (kapster red.) wilde worden, iets met haarverzorging gaan doen en nu ben ik de kapper voor de hond.'

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page