top of page

Barones Sheba


Hondsdol & Co, ook in Londen!

Ontmoet Mark en zijn hond Sheba, een Golden Retriever pup van veetien weken oud. Sheba komt van een boerderij uit het Peak district, UK en Mark heeft haar de titel ‘Baroness of the Peak’ gegeven. Mark lacht en vertelt dat hij graag een meisje wilde vanwege zijn ‘slechte’ ervaringen met mannen in het verleden. We ontmoetten elkaar bij het Covent Garden Hotel in London, maar konden alleen maar buiten zitten op ’t terras. Het was koud en regenachtig. Dat is het nadeel als je een hond hebt in Londen: je mag nergens naar binnen. Voordeel is dat in een stad als Londen, waar niemand op straat met elkaar praat, er nu constant aandacht is vanwege de schattige pup en kleine gesprekjes worden gevoerd, voornamelijk met vrouwen.

Sheba moet nog wennen aan haar nieuwe stadse leven. Toen ze haar woensdag alleen thuis lieten, troffen ze het appartement later aan alsof het binnen gesneeuwd had: Sheba had een keukenrol in kleine stukjes versnipperd.

Over een week vertrekken ze gedrieën naar Mykonos, waar Mark en zijn partner Nader ook een huis hebben. Daar zal Sheba een tuin hebben en kan ze genieten en rustig groot worden, voordat ze in september weer terugkeren naar Londen.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page