top of page

Anana & Aleksy


We kijken in de betoverend mooie blauwe ogen van Aleksy, een vier jaar jonge Siberische husky. Hij blijft op een afstandje staan. Dit in tegenstelling tot zijn zus Anana, die enthousiast op ons af komt lopen.

Anana is duidelijk de ondernemende van de twee en is wel eens gearresteerd door de politie omdat ze steeds weg liep toen ze nog klein was.

Baasje Galid woont in Delft, maar als hij de kans krijgt zoekt hij zijn honden op die bij zijn ex in Zandvoort wonen. Dan neemt hij ze lekker mee voor een lange wandeling langs het strand. Destijds wilden ze graag een hond en hadden voor Anana gekozen. Maar omdat zij en haar broer nog de enigen in het nest waren, en Aleksy ondanks zijn angst op schoot kwam zitten bij zijn ex, besloten ze beiden honden mee te nemen.

Omdat husky’s veel beweging nodig hebben, werden ze veel uitgelaten. Misschien een beetje te veel. En dat resulteerde erin dat als ze een keer iets minder beweging kregen, thuis de boel gesloopt werd. Ze hebben daar gelukkig inmiddels een goede middenweg in gevonden.

Meer tijd wordt ons voor het interview niet gegund: de honden rennen alweer verder.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page