top of page

Gigi


Hoe zorg je ervoor dat je moeder akkoord gaat met het nemen van een hond? Simpel; je neemt de pup die je al hebt uitgekozen, maar die het nest nog niet voorgoed mag verlaten, gewoon even mee naar huis. Wie gaat er dan niet overstag bij het zien van zo’n adorabel snuitje?

Juist, ook de moeder van Stéphanie ging voor de bijl en zo kwam Gigi (mix Lhasa apso, shih tzu en Maltezer) in hun leven.

Stéphanie, trimmer van beroep, wilde al vanaf kinds af aan een hond, heel begrijpelijk en toen zij een klant had met een zwangere hond, en ook de vaderhond onder behandeling had, was de keuze snel gemaakt.

Gigi is inmiddels drie jaar en hoort bij de inboedel van de trimsalon Happy Dog trimsalon, aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam. Stéphanie liep stage bij de trimsalon en begreep dat de eigenaresse er eigenlijk mee wilde stoppen. In haar enthousiasme dacht zij 'oh, dat neem ik wel even over.' Dat even bleek iets uitdagender te zijn, maar inmiddels runt zij de salon sinds 2012 met veel plezier.

De combinatie van het hebben van een eigen zaak en een hond bevalt Stéphanie prima. Maar, zegt ze eerlijk, ze voelt soms wel druk omdat Gigi er altijd goed uit moet zien. En laat deze dame nou net een grote voorliefde hebben voor het rollen in vieze plassen, drollen en stinkende sloten. :-)

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page