top of page

Thuiswedstrijd

Bijgewerkt op: 17 aug. 2020


We ontmoeten de buurvrouwen Suzanne en Marjon met hun kroost uit Zandvoort tijdens The Big Walk van Hulphond Nederland. Een thuiswedstrijd voor hen, ze lopen graag mee om dit goede doel te steunen.

Suzanne is het trotse baasje van Alex, een tweejarige Franse Bulldog. Op 7 mei mocht hij drie kaarsjes uitblazen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij een grijs baardje.

'Lexie' is zich daar zeer bewust van. Als de familie roept: 'Kijk eens wat een mooi grijs baardje!', dan denkt Alex dat er bezoek is en vliegt naar het raam om te kijken wie er nog meer zo'n mooie baard heeft.

Jip, een prachtige Leonberger, hoort bij Marjon. Leonbergers zien we niet vaak, hun oorsprong ligt in Duitsland. Jip is nog maar zes maanden en nu nog relatief klein. Hij zal uitgroeien tot een prachtige Vriendelijke Reus, zoals dit ras ook wel genoemd wordt. Thuis loopt nog een Leonberger rond, genaamd Jens. Hij is een stuk ouder en mag lekker thuis blijven vandaag. Soms is het fijn om even bij te komen van de opvoedrol die hij ongevraagd heeft gekregen. Het kost namelijk best wel wat energie om een copycat als schaduw te hebben.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page