top of page

Relaxte Rikse


Engelse buldog Rikse van drie zit heel relaxed naast zijn baasje Willem, terwijl op de achtergrond een draaimolen zijn rondjes draait. En dat is best knap als je bedenkt dat Rikse door zijn vorige eigenaar ernstig werd mishandeld. De details zullen we jullie besparen…

Rikse woont nu een half jaar bij Willem en vrouwtje Esther die hem liefdevol hebben opgevangen. Ze hebben best een uitdaging aan hem gehad, want hij was het vertrouwen in mensen, heel begrijpelijk, wel een beetje kwijt. Ze hebben met veel toewijding en geduld met hem getraind en dat werpt nu zijn vruchten af.

Ze komen een a twee keer per maand in Scheveningen, op bezoek bij hun zoon die hier woont. Ze slapen dan in een hotel, wat de nodige voorzorgsmaatregelen met zich mee brengt. Oordoppen en slaappillen zijn absoluut noodzakelijk om een goede nachtrust te krijgen. Rikse kan namelijk erg goed snurken. En stinkscheetjes laten kan hij als de beste. Thuis markeren ze de geur door middel van automatische luchtverfrissers en is de slaapkamer voor deze goedzak verboden terrein.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page