top of page

Lord & Henk


Op de boulevard van Scheveningen ontstaat een kleine opstopping. Nieuwsgierig lopen we erheen en kijken met bewondering naar de Ierse wolfshond Lord die sierlijk naast zijn baasjes loopt te paraderen. Wat een kolos, zo'n grote hond hadden we nog niet voor Hondsdol & Co! Maar door Lord zien we Henk bijna over het hoofd, die heel bijzonder is, want dat is een originele Hollandse herder, daarvan zie je er niet zo veel meer.

Daniëlle en Jan hebben beide honden als pup in huis genomen en zijn actief lid van de Kynologen Club Zeist e.o. Ze hebben elkaar ontmoet via hun toenmalige honden, een Hollandse herder en een Newfoundlander.

Lord is bijna zeven jaar en in huis genomen om als boksbal te dienen voor een enthousiaste Mechelse herder die ze destijd in opvang hadden. Lord is zachtaardig en niet snel gek te krijgen. Hij wordt dan ook regelmatig ingezet als begeleider bij puppycursussen.

Omdat Lord graag gezellig mee op bed slaapt, hebben Jan en Daniëlle speciaal een breder bed gekocht. Henk start ook graag op bed, maar zoekt gedurende de nacht een rustiger plek op. En dat snappen wij best.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page