top of page

HIEPDERDEPIEP HOERA!


Precies drie jaar geleden zag deze mooie reu, samen met elf broertjes en zusjes, het levenslicht.

Voorbestemd tot een grootste carrière op de renbaan, bleek Niguel het veel leuker te vinden om te klieren en klooien. Dat was een bittere pil voor de eigenaren, die met de kruising van vaderhond Flying Hunter du Pack de la Jet en moederhond Oochigea’s Kyadys gedacht hadden een kampioen in huis te halen.

Met veel pijn in hun hart besloten ze om voor Niguel een liefdevol nieuw thuis te gaan zoeken. Stella zit in het bestuur van de Nederlandse Greyhound club en zag de oproep voorbij komen. Ach, als trouwe lezer weet u wat er gaat komen: ze kreeg Niguel niet meer uit haar gedachten, ging op bezoek en nam de toen achttien maanden oude Niguel meteen mee. Deze kreeg meteen zijn eerste OV reis voor zijn kiezen. Inmiddels zijn ze een volleerd OV-reisteam.

Stella verdenkt Niguel ervan om in een vorig leven prins te zijn geweest: vanuit het niets springt hij naar haar op om haar een kus op de mond te geven. En laatst nog, toen zat hij aan haar oor en ogen te likken.

Wie jarig is trakteert, we krijgen van zijn vrouwtje een heerlijk kopje thee aangeboden. Heel attent, maar het zand van de kuil, die Niguel naast ons enthousiast aan het graven is, had er niet bij gehoeven. :-)

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page