top of page

Gezwicht voor James


James is het levende bewijs dat een ‘zeuractie’ wel degelijk effectief kan zijn.

Bianca en haar kinderen wilden al heel lang en heel graag een hond, maar manlief Frank moest er niet aan denken. Maar hoe lang kun je de smeekbedes van je gezin weerstaan? Nou, Frank dus ook niet.

James, een vijf jaar jonge King Charles spaniël was al snel gevonden. Ze hadden nog drie weken vakantie, dus zouden alle familieleden optimaal met de toen vier maanden jonge pup kunnen doorbrengen. En wat denk je? Frank ging als eerste met de kleine viervoeter uit.

Ze hadden bewust gekozen voor een klein hondje, want ze wisten vooraf niet of ze überhaupt wel wandelaars waren. Nou, verrassing twee diende zich aan: we hebben hier te maken met een zeer actief ‘schoothondje’!

Vooruit, dan maar op agility en gehoorzaamheidstrainingen. James wist het zelfs tot zeer hoog niveau te schoppen, maar zijn enthousiasme en kwispelende staart gooiden spreekwoordelijk roet in het eten. Flauw hoor, dat je tijdens dat soort trainingen niet je blijdschap mag uiten, poeh!

Dan zijn we nu aangekomen bij verrassing nummer DRIE. Bianca is helaas zeer ernstig ziek geweest. Brave James, die altijd netjes onder hun bed lag ’s nachts, werd tijdens haar ziekenhuisopname ineens gepromoveerd tot nieuwe bedgenoot van Frank. Gelukkig is Bianca goed hersteld en sindsdien delen ze het bed met z’n drieën.

De moraal van dit verhaal? Als je heel heel graag een hond wilt, laat je dan vooral niet tegenhouden door tegenstribbelende huisgenoten. De kans is groot dat zij uiteindelijk ook zwichten voor zo’n trouwe en lieve viervoeter. Dat snappen wij van Hondsdol & Co wel.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page