top of page

Frank, de blaffende alarminstallatie

Bijgewerkt op: 17 aug. 2020


We ontmoeten baasjes Astrid en Eddie met hun hond Frank tijdens het Halloween event van KNGF. Samen met Nicole, bedenker van Doggydating, zijn zij aanwezig om de veelzijdige app onder de aandacht te brengen.

Frank past intussen op Nicole’s Koningspoedel Louis. De oplettende kijker denkt nu; hé, die hebben ook al eens meegewerkt aan Hondsdol & Co.

Frank is een Jack Russel van negen lentes jong. Een klein hondje met een GROOT karakter. Doggydates vindt hij geweldig. Als een ervaren pro scant hij iedere date de aanwezige roedel af, op zoek naar de grootsten van het pact. Daar kan hij met zijn energie en snelheid lekker mee ravotten.

Franks longinhoud wordt dagelijks getest door langslopers. Mens of dier, je zult weten en vooral horen, dat je langs zijn huis loopt.

Oorspronkelijk heet hij Jackie, maar werd bij ophalen uit het nest meteen omgedoopt tot Frank, naar de Disney klassieker Frank en Frey. En zeg nou zelf, die naam past veeeel beter!

Frank komt dan wel stoer en macho-achtig over, als het kroeltijd is, dan komt zijn ware aard naar boven: spinnend als een kat, kop naar beneden, kont omhoog. Vooral doorgaan baasje!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page