top of page

Eens een Kees, altijd een Kees


Mika van bijna drie jaar rent als een malle over het strand. ‘Blij ei’ is de bijnaam van deze enthousiaste dame. Voor Femke van elf geldt dat alles goed is, zolang er maar eten in de buurt is. Jet kijkt vertedert naar haar schatten.

Let u even op: Femke’s moeder en Mika’s overgrootmoeder zijn halfzussen, dat maakt dat ze ergens in de verre verte familie zijn.

Mika is nu een jaar bij Jet en Femke. Dat had in het begin even wat voeten in de aarde, want Femke is, Jet zegt het zelf, door-en-door verwend. Mika is de uitbreker van de twee, dit voorjaar was ze zelfs achter de herten aangegaan, ze wonen tegen landgoed Groenendaal aan, een walhalla voor beiden. Femke jat als het even kan complete lunchpakketten.

In januari komt er zelfs een Keeshondenpup bij, Femke is al wat ouder, die kan de tomeloze energie van Mika niet meer aan.

Dat het niet saai is met deze twee dames wordt bewezen als Jet knielt voor de fotoshoot: Femke duikt als een volleerd torpedojager haar jaszak in, op de hielen gevolgd door Mika. Jet verliest haar evenwicht en wordt bedolven onder zand en honden. :-)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page