top of page

Harley, de-duizend-redenen-om-wél-een-hond-te-nemen-hond

Bijgewerkt op: 17 aug. 2020Stel, je hebt duizend redenen om géén hond te nemen. En stel dat je man dan zegt: ‘maar er zijn ook duizend redenen om het wél te doen.’ Dan ga je eens bij een nestje kijken, echt heus, alleen maar kijken. En dan word je nieuwsgierig onderzocht door de meest schattige harige snoetjes. Wij van Hondsdol kennen het en hadden al kunnen voorspellen: dat wordt er eentje meenemen.

Vooruit, eerst even een kroeg in voor de broodnodige afstand en bezinning. Maar Sabine en haar man wisten het al: met lege handen huiswaarts keren is geen optie.

En zo kwam Harley, nu drie jaar, half Beagle half Cocker spaniël, in hun leven. Beide baasjes zijn motorgek en rijden BMW, Sabine wil al haar hele leven een Beagle vanwege cartoonheld Snoopy, dus welke naam wordt het dan? Juist ja: Harley!

Er was nog wel even een dingetje uit die duizend-redenen-om-niet-een-hond-te-nemen, want Beagles staan niet perse goed bekend om hun luistervaardigheden, juist wel om hun eigenwijsheid. Maar mixje Harley luistert maar liefst voor een dikke 90%! En dan in zo’n schattig Halloween pakje met je vrouwtje meelopen, altijd in te zijn voor een dolletje en van knuffelen houden. Wij zien het al: dit is echte liefde. 😊

Interview/fotoshoot tijdens het Halloween event van KNGF.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page