top of page

De liefde voor de Jack Russell Terriër


We lopen het terrein op van het Animal Event en kijken onze ogen net zo uit als op vorige events die we bezocht hebben. Honden, in alle kleuren en maten, maar nu zijn er ook o.a. cavia’s, konijnen, geiten, paarden en zelf een heuse kameel tijdens dit driedaagse event bij de Beekse Bergen, vertegenwoordigd. We vragen ons af hoe een kameel als huisdier wordt gehouden, we zijn immers op een huisdierenevent, maar dat even terzijde.

We lopen langs de stand van de Nederlandse Vereniging Jack Russell Terriër en raken in gesprek met Esther. Zij is één van de bestuurders van deze rasvereniging en vandaag als vrijwilliger aanwezig om het ras onder de aandacht te brengen. Op hun stand zijn vandaag meerdere terriërs aanwezig. Esther heeft er drie bij zich; Tesse van negen, Tirza van zes en dochter Mila van twee jaar. Tessa laat zich als ze lekker buiten is, niet zo maar pakken door Esther. Want dat betekent meestal dat ze dan naar binnen moet, terwijl ze zo graag op een speciaal voor haar neergezet bankje buiten voor de deur zit. Iedereen kan haar pakken, maar Esther dus niet.

Op de foto zijn te zien (VLNR): in de bench ligt Chelsey van tien jaar (zij is ook rechts te zien op de grote bannerfoto). Daarnaast staat baasje Corina met Milo, de vader van Chelsey (dertien jaar). Esther met Tesse. In het midden Anke met haar Bibi, zij is ook een dochter van Tirza. Rechts staat John met Tirza.

Het is heel mooi om te zien hoe (Honds)dol deze mensen op hun honden én het ras zijn.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


HONDSDOL_LOGO_ZW_.png

Iedere hond heeft

een verhaal!

bottom of page